Bengkel penggunaan Microsoft Teams - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
10 Februari 2025 - Unit Komunikasi dan Pengembangan Ilmu (UKPI) telah menganjurkan Bengkel Penggunaan Microsoft Teams yang berlangsung di MKPUU1 - Pusat IT 1, Perpustakaan Undang-Undang. Bengkel ini bertujuan untuk meningkatkan kefahaman dan kemahiran staf Institut Kualiti dan Pengembangan IImu (InQKA) dalam menggunakan Microsoft Teams bagi melaksanakan mesyuarat serta aktiviti dalam talian dengan lebih cekap dan berkesan.