Revolusi visual: meneroka animasi digital melalui Canva - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Unit Komunikasi dan Pengembangan Ilmu, (InQKA), telah menganjurkan Kursus Aplikasi Canva (Animation) selama 2 hari bertempat di Makmal 14, Fakulti Sains Komputer dan Matematik, UiTM Shah Alam. Kursus ini merupakan sebahagian daripada inisiatif pembangunan kemahiran staf dan pelajar dalam bidang reka bentuk digital dinamik yang semakin relevan dalam era komunikasi visual masa kini.