Kursus Napkin Al - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Unit Komunikasi dan Pengembangan Ilmu, InQKA telah menganjurkan Kursus Napkin Al pada 10 Mас 2025 secara dalam talian bagi meningkatkan produktiviti kerja dan memanfaatkan teknologi kecerdasan buatan (Al) dalam tugasan seharian. Kursus ini bertujuan untuk memberi pendedahan kepada staf mengenai penggunaan Napkin Al yang mampu membantu dalam menyusun maklumat serta menjana idea dengan lebih pantas dan efisien.