Laporan Ekspo Selangkah ke UiTM 2009 - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Objektif Utama penganjuran Ekspo Selangkah Ke UiTM 2009 adalah: 1. Memberi maklumat dan khidmat nasihat mengenai program program yang ditawarkan di UiTM. 2. Memberi penerangan dan penjelasan mengenai prosedur dan syarat-syarat kemasukan ke UiTM.3. Memberi khidmat nasihat dan bantuan dalam proses permohonan kemasukan ke UiTM 4. Mengenalpasti program-program yang ditawarkan di peringkat sijil, diploma, sarjana muda, sarjana dan doktor falsafah di UiTM.