Projek Mural FSSR, UiTM Sarawak 2008 - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Objektif utama projek ini diadakan adalah untuk menyemarakkan keyakinan diri dalam penghasilan karya seni secara berkumpulan di kawasan terbuka atau awam serta memberi pendedahan kepada pelajar FSSR terutama dari kalangan pelajar semester 02 untuk mengaplikasikan projek warna yang terkandung di dalam Komunikasi Tampak.