Pameran Diploma FSSR - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Antara objektif pameran ini diadakan adalah untuk member! pendedahan yang secukupnya kepada para pelajar dalam usaha untuk menyediakan mereka untuk melangkah ke persada seni tanah air serta kerjaya mereka. Pameran ini juga bertujuan untuk meningkatkan keyakinan pelajar di samping menwujudkan jaringan dengan pihak industri dan memperkasakan Fakulti Seni Lukis dan Seni Reka UiTM Sarawak.