Kappi: kopi tepian jalanan - Azizan, Nurhafizah; Isa, Aflah; Kamarulzaman, Rabiatul Adawiyah (Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED), 2024)
Cetusan idea membuka jualan kopi berkonsepkan barista pada tahun 2020 hanya dijual di kalangan jiran telah memotivasikan Encik Mohd Nasser membuka warung kecil di sekitar Jalan Lama Gombak-Genting Sempah pada tahun 2023. Pada awalnya, dengan bermodalkan RM600 kini beliau mampu membeli kelengkapan kopi yang berharga RM15,000. Jalan Lama Gombak-Genting merupakan trek laluan bagi pengayuh basikal dan pelari pada hujung minggu. Secara oportunis, beliau memberanikan diri dengan membawa kelengkapan alatan kopi seperti pengisar dan mesin kopi espresso bersama dua buah meja dan kerusi kecil sebagai langkah pengenalan memulakan perniagaan.