Webinar AKNC kriteria 6: tumpuan kepada operasi - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Pada 23 April 2025, Institut Kualiti dan Pengembangan IImu (InQKA) telah menganjurkan salah satu aktiviti tahunan iaitu Webinar Anugerah Kualiti Naib Canselor (AKNC) 2025 khusus untuk Kriteria 6: Tumpuan Kepada Operasi. Bersiaran secara dalam talian melalui platfom Microsoft Teams, webinar ini berjaya menarik penyertaan yang tinggi dengan kehadiran seramai 138 peserta dari seluruh warga Universiti Teknologi MARA (UiTM).