MITSA anjur Program Berambeh di SMK Hajah Laila Taib - Abang, Mohamad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Hajah Laila Taib Asajaya menjadi lokasi pilihan MITSA untuk menganjurkan Program Berambeh bagi tahun 2015 dengan pelbagai aktiviti menarik telah dianjurkan. Program Berambeh yang merupakan program tahunan MITSA atau Persatuan Alumni Universiti Teknologi MARA Sarawak dan UiTM Sarawak serta dengan kerjasama SMK Hajah Laila Taib itu diadakan pada 5 September 2015 di Dewan Panca Delima sekolah berkenaan.