Majlis berbuka puasa bersama anak-anak Yayasan Kemajuan Insan Sarawak (YAKIN) - Abang, Mohamad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Program ini diadakan bagi mendedahkan masyarakat dan orang awam mengenai kehidupan kanak-kanak yang kurang berkemampuan dan berlatar-belakangkan keluarga yang susah serta sejarah yang tidak diingini. Justeru itu, program ini telah memberi peluang kepada kanak-kanak untuk merasai keseronokan bersama masyarakat luar. Selain daripada itu, kami memilih Rumah Anak-Anak Yayasan Kemajuan Insan Sarawak (YAKIN) sebagai tempat mencurahkan khidmat komuniti kerana kami yakin mereka dapat menerima kehadiran kami dan menyesuaikan diri dengan masyarakat luar.