Program inkubator inovasi - Liew, Yit Lian (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Tujuan program inkubator inovasi dijalankan adalah untuk membantu kumpulan pelajar ini membuat persediaan mantap sebelum waktu pertandingan. Dengan itu, pihak PGKP telah menjemput Puan Hasmah Mohidin (Diploma Pengurusan Ladang), Puan Dayang Aisah bt. Hj Abang Chi dan Encik Juplin Kinti (Diploma Kejuruteraan Kimia) serta Encik Mohd Zaki Mohd Fadil (Diploma Senilukis & Senireka) untuk memberi khidmat nasihat dari segi kebolehoperasian produk pelajar, penambahbaikan produk, penyampaian idea, persembahan poster serta potensi keboleh-pasaran produk dan paten produk ciptaan pelajar.