Webinar Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIК) - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
17 Februari 2025 - Unit Pengurusan Kualiti, Inovasi dan Kecemerlangan Operasi, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah berjaya menganjurkan Webinar Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Modul 1. Sesi webinar ini dijalankan secara dalam talian melalui platfom Microsoft Teams.