Taklimat Perancangan Audit Dalam Korporat UiTM - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Institut Kualiti dan Pengembangan IImu (InQKA) telah menganjurkan Taklimat Perancangan Audit Dalam Korporat Bil. 6/2025 pada 20 Februari 2025 melalui platfom Microsoft Teams. Taklimat ini bertujuan untuk memastikan kelancaran pelaksanaan audit dalaman serta pematuhan kepada keperluan MS ISO 9001:2015, khususnya dalam aspek penilaian prestasi dan penambahbaikan berterusan.