Lawatan Audit Akreditasi Program (LAAP) 2025 - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Sepanjang tempoh enam bulan pertama tahun 2025, UiTM telah melaksanakan sebanyak 19 Lawatan Audit Akreditasi Penuh (LAAP) secara fizikal di kampus induk dan cawangan. Kesemua lawatan ini melibatkan pelbagai peringkat pengajian iaitu Diploma, Sarjana Muda, Sarjana dan Doktor Pentadbiran Perniagaan, dengan tumpuan kepada bidang perniagaan, kejuruteraan, sains, seni reka, teknologi maklumat, muamalat serta industri kreatif.