Kemuncak majlis bulan inovasi dan kualiti UiTM 2023 - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2023)
Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM diadakan pada setiap tahun dengan tujuan meningkatkan kesedaran warga universiti terhadap kepentingan inovasi dan kreativiti dalam pelaksanaan kerja, pembudayaan ciri-ciri inovatif dan kreatif dalam perkhidmatan, mempelbagaikan dimensi kreativiti dan inovasi dalam prosedur kerja serta meningkatkan kecekapan ke arah peningkatan kualiti penyampaian perkhidmatan kepada pelanggan.