Lawatan penandaarasan pusat kualiti dan pengurusan risiko Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Johor - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2022)
19 Julai 2022, Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah menerima lawatan penandaarasan dari Pusat Kualiti dan Pengurusan Risiko Universiti Teknologi Malaysia Johor (QRIM, UTM) seramai 8 orang dengan di ketuai oleh YBhg. Prof. Dr. Yahaya Bin Md Sam, Pengarah QRIM UTM. Ketibaan lawatan ini telah disambut oleh YBhg. Prof. Dr. Azizah Abdullah, Penolong Naib Canselor InQKA dan semua Pentadbir Akademik termasuk Penolong Pendaftar Kanan Pentadbiran, ICT dan AKNC termasuk Penolong Pendaftar Sistem Kualiti dan Kecemerlangan Operasi. Lawatan ini juga turut disertai oleh YBhg. Prof. Ts. Dr. Wardah Tahir, Pengarah dan Dr. Muhammad Faizal Samat, Ketua Akreditasi Akademik dari Unit Hal Ehwal Kurikulum Pejabat Timbalan Naib Canselor Akademik dan Antarabangsa.