Kunjungan bermakna dan istimewa PTAR Kampus Puncak Alam oleh Penyandang Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM bersama Penolong Naib Canselor Pemerkasaan Adiwangsa UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Kampus Puncak Alam hari ini telah menerima kunjungan yang teramat istimewa dan penuh bermakna daripada Penyandang Kursi Raja-Raja Melayu UiTM, YB Senator Datuk Seri Prof. Emeritus Dr. Awang Sariyan bersama YBrs. Prof. Dr. Amer Shakir, Penolong Naib Canselor Pejabat Pemerkasaan Adiwangsa UiTM dan Dr. Nor Hafizah Ibrahim, Timbalan Pendaftar Jabatan Pemerkasaan Adiwangsa.