Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Zon Timur - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2022)
Semasa mesyuarat Jawatankuasa Pemandu KIK 2022, perbincangan bersama Penyelaras Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Zon Timur iaitu UiTM Pahang, Terengganu dan Kelantan telah memutuskan UiTM Cawangan Pahang akan menjadi tuan rumah bagi menganjurkan Konvensyen KIK UiTM Zon Timur 2022.