Webinar modul harta intelek & hak cipta kongsi pengkomersilan inovasi KIK UiTM - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2022)
Harta intelek bermaksud apa-apа karya, ciptaan, rekaan, varieti baharu tumbuhan, maklumat sulit termasuk rahsia perdagangan yang layak untuk mendapat perlindungan di bawah manamana undang-undang harta intelek dan Common Law sebagai penghargaan dan pengiktirafan kepada projek KIK kerana menghasilkan inovasi dari sebarang eksploitasi hak pemilikan tersebut.