Pelajar dan guru SMK Lokman Hakim, Kota Tinggi , Johor melawat Galeri Tun Abdul Razak - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Meraikan warga UiTM dan komuniti setempat dan antarabangsa ke Galeri Tun Abdul Razak untuk tujuan pendidikan, memberikan peluang kepada Masyarakat untuk belajar mengenai sejarah dan pencapaian uitm serta peranan tokoh negara dalam pembangunan pendidikan di Malaysia.