Usaha IQA bantu tingkat kefahaman akreditasi - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2022)
Unit Jaminan Kualiti Dalaman (IQA) telah menganjurkan Bengkel Kenali Akreditasi pada 31 Mei hingga 1 Jun 2022 secara dalam talian. Bengkel ini dimulakan dengan scene setting oleh Prof. Madya Dr. Kamarulariffin Abd Jalil dan ucapan alu-aluan oleh Profesor Dr. Azizah Abdullah, Penolong Naib Canselor Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA)