Taklimat zakat pendapatan - Marzuki, Mohd Khusyairie (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Tujuan taklimat ini diadakan adalah untuk memberikan maklumat kepada semua staf Muslim tentang kewajipan umat Islam untuk mengeluarkan zakat pendapatan dan tanggungjawab membantu mereka yang berhak untuk menerima sumbangan zakat.