Bengkel edutorium: parametric and non parametric statistical test in research - Lau, Ung Hua (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Bengkel ini telah dikendalikan oleh kumpulan penyelidik yang terdiri daripada En. Foo Kien Kheng, Cik Lau Ung Hua dan Dr. Tang Howe Eng. Dalam bengkel ini, para peserta telah didedahkan dengan pelbagai ujian-ujian parameterik dan bukan parametrik dalam pengujian hipotesis dan pemilihan ujian-ujian menggunakan pakej STestMAP yang dihasilkan oleh kumpulan STestMAP. Selain itu, beberapa isu berkenaan miskonsepsi dalam pengujian hipotesis nul turut diperbincangkan.