Pelancaran kempen UiTM Mukah bebas dadah - Jusoh, Ikhwan Naguib (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2017)
Pelancaran Kempen UiTM Mukah Bebas Dadah ini bertujuan untuk memberi kesedaran kepada para pelajar tentang keburukan dadah, di samping menanam sikap untuk menjauhi diri daripada dadah serta mengamalkan gaya hidup yang sihat.