Majlis Perutusan Pentadbiran 2018: perkukuh tonggak visi dan misi universiti - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2018)
Bertempat di Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC), Pejabat Pendaftar sekali lagi telah menganjurkan Majlis Perutusan Pentadbiran bagi tahun 2018. Majlis ini diadakan khusus kepada para pentadbir bagi mendengar perkongsian visi dan matlamat Pendaftar UITM, Puan Azida Azmi. Beliau telah menyampaikan beberapa inti pati penting terutamanya dalam memantap dan memperkasakan tadbir urus dalam pengurusan sumber manusia.