Perjalanan seorang seniman veteran: Hafizuddin Fazil - Idris, Muhamad Zaidi; AlHaj, Muhammad Razif; Md Arifin, Noor Arina; Abdullah, Nurulannisa (Academica Press Solutions, 2025)
Temu bual ini telah dilakukan bersama tokoh seniman Hafizuddin bin Fazil, pelakon veteran tanah air yang berumur 63 tahun untuk mengetahui lebih mendalam tentang perjalanan beliau dalam bidang seni tanah air. Hafizuddin Fazil mula bergiat aktif dalam bidang perfileman tanah air pada tahun 1990 sehingga kini. Beliau yang kini masih lagi bergiat aktif dalam bidang seni tanah air banyak memegang watak bapa apabila berlakon dan pernah menjadi pelakon alih sura kartun animasi. Pelbagai pengalaman, ujian dan cabaran yang dihadapi oleh beliau ketika berada dalam industri perfileman. Dengan temubual sebegini, sejarah dan perjalanan yang dilalui oleh Hafizuddin Fazil sebagai penggiat seni dapat dijadikan sumber inspirasi dan semangat kepada semua masyarakat.