Anugerah CSSR 2004 - Wee, Cindy (UiTM Sarawak, 2004)
Artikel ini merangkumkan senarai anugerah yang disampaikan semasa majlis makan malam CSSR 2004, meliputi anugerah dalam bidang penyelidikan, sains gunaan, sains dan teknologi, serta pengiktirafan khas kepada para penyelidik UiTM yang menunjukkan pencapaian cemerlang di peringkat nasional dan antarabangsa. Turut disenaraikan ialah penerima anugerah tokoh penyelidik serta penganjur terbaik CSSR 2005.