Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak Isu 38/39 April/Mei 2004 - Sarawak, UiTM (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2004)
Buletin Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti kampus.