Tips mengurangkan tekanan - Ibrahim, Khalid (UiTM Sarawak, 2004)
Biasakan diri berada dalam keadaan berwudhuk. Jiwa kita akan menjadi tenang jika kita membiasakan diri mengambil wudhuk sebelum melakukan pekerjaan. Kerja yang susah akan menjadi senang dan mudah diselesaikan.