Kursus pemandu cemerlang - Othman, Fazilawati (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Objektif kursus ini diadakan adalah untuk memberi pendedahan dan pemahaman tentang ciriciri bagaimana menjadi seorang pemandu cemerlang serta kaedah untuk mempertingkatkan perkhidmatan pemandu.