Lawatan UiTM Sabah - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Lawatan penandaarasan itu tujuan untuk melihat sendiri perkara-perkara terbaik yang telah dilaksanakan di UiTM Sarawak dan boleh dibawa balik serta diamalkan di UiTM Sabah.