52 orang pelajar anak BERNAS hadiri bengkel motivasi - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Bengkel yang merupakan kali keempat dianjurkan bertujuan membangkitkan kesedaran di kalangan anak-anak kakitangan BERNAS dalam usaha melahirkan pelajar-pelajar yang cemerlang bukan sahaja dalam bidang akademiktetapi pada masa yang sama mempunyai aspek moral dan nilai murni yang tinggi.