Laporan retreat Jawatankuasa Pengurusan Rekod dan Fail Peribadi - Khalid, Khadijah; Achan, Pauline; Jack, Suriani (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Program Retreat JK Rek. yang telah diadakan ini adalah bertujuan untuk : i. Menentukan KPI bagi JK Rek. UiTM Sarawak Kampus Kota Samarahan. ii. Menyusun dan mengemaskini aktiviti-aktiviti JK Rek. UiTM Sarawak Kampus Kota Samarahan sepanjang 2009. iii. Mengeratkan hubungan silaturrahim di kalangan AJK.