Sukan staf 2009 - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Kontijen Universiti Teknologi MARA Sarawak membuktikan keunggulannya apabila berjaya menduduki tempat ketiga keseluruhan Karnival Sukan Staf Antara Kampus UiTM ke-XII yang berlangsung di UiTM Terengganu pada 18-23 Mei 2009. Kejayaan ini merupakan pencapaian terbaik UiTM Sarawak sekali gus sebagai pembakar semangat atletnya untuk bersaing dalam Kejohanan Sukan Borneo 2009 yang bakal diadakan di negara Brunei Darussalam pada 29 Jun hingga 5 Julai 2009.