Majlis berbuka puasa pelajar yatim UiTM Sarawak anjuran bersama PEWANI dan HEP - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Dalam kemeriahan menyambut musim perayaan Hari Raya Aidilfitri, Persatuan wanita UiTM Sarawak (PEWANI) dengan kerjasama Hal Ehwal Pelajar (HEP) telah menganjurkan Majlis Berbuka Puasa bersama pelajar yatim UiTM serta ibu - ibu tunggal dikalangan ahli PEWANI. Majlis Berbuka puasa ini telah diadakan di Hotel Penview Inn pada 22 September 2008 dan seramai 70 orang pelajar yatim telah diraikan.Selain dari aktiviti penyerahan sumbangan duit raya kepada pelajar dan ibu tunggal majlis pada malam itu juga diselitkan dengan pelancaran kempen Drop A Toy.