Lawatan ke wad kanak-kanak Hospital Umum Sarawak dan penyerahan sumbangan kempen Drop A Toy PEWANI - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Lawatan ke Wad kanak - kanak dan penyerahan sumbangan Kempen Drop A Toy telah diadakan pada 10 Oktober 2008 bertempat di wad kanak - kanak Hospital Umum Sarawak. Seramai 15 orang ahli PEWANI termasuk Ahli Jawatan Kuasa hadir bersama Pengerusi Puan Sharifah Suzana Wan Shukran pada sesi lawatan tersebut.