Lawatan ke Planetarium sempena cuti sekolah anjuran PEWANI UiTM dan Pusat Tusyen Teratai Bestari - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Rombongan lawatan diketuai oleh Puan Sharifah Suzana Wan Shukran selaku pengerusi PEWANI, lawatan ini adalah bertujuan untuk menambahkan pengetahuan tentang alam semesta dikalangan anak- anak ahli PEWANI disamping memberikan pendedahan awal perkembangan teknologi sains yang digunakan dalam bidang penyelidikan angkasa.