Kutipan derma kilat untuk adik Amirul Dami - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Dalam kesibukan menjalankan beberapa aktiviti yang lain, pihak PEWANI juga tidak lupa membantu insan - insan yang memerlukan. PEWANI dengan kerjasama seluruh warga kampus UiTM Samarahan telah mengadakan kutipan derma kilat bagi membantu adik Amirul Ashraf Dami yang mengalami ketumbuhan di kepala dan beberapa kecacatan lain semenjak dilahirkan. Sumber kewangan yang dikumpulkan digunakan untuk menampung kos pembedahan beliau di Hospital Umum Sarawak.