Ceria raya 2008 anjuran bersama PEWANI & KEKITA - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Bertujuan untuk meningkatkan semangat perpaduan dan mengeratkan hubungan silaturrahim sesama kakitangan UiTM bagi Mewujudkan suasana muhibah untuk beramah mesra sesama kakitangan tanpa mengira jawatan, bangsa dan agama mewujudkan suasana yang meriah disepanjang majlis berlangsung. Dianggarkan seramai lebih dari 300 orang kakitangan turut sama dan majlis ini telah diserikan lagi dengan kehadiran yang berbahagia Pengarah Kampus Prof. Madya Dr. Jamil Hj Hamali.