Garden dinner PEWANI 2009 - Bujang, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Majlis Makan Malam PEWANI 2009 telah dianjurkan pada 8 Mac 2009 bertempat di Dormani Hotel, Kuching. Majlis yang berkonsepkan dekorasi dalam taman ini telah di hadiri oleh 80 orang ahli PEWANI serta turut dimeriahkan dengan kehadiran rombongan PEWANI UiTM Sabah. Pelbagai acara disusun bagi meraikan semua ahli seperti persembahan pelajar, sesi karaoke, permainan individu dan juga kumpulan. Sesi Penyerahan insentif kecemerlangan UPSR dan PMR juga telah diadakan untuk anak-anakahli PEWANI.