Pertandingan golf antara UiTM Sarawak, UNIMAS & Yayasan Sarawak - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Kejohanan tahunan yang membabitkan tiga pasukan iaitu UiTM Sarawak, UNIMAS dan Yayasan Sarawak yang bertujuan,untuk mengeratkan lagi silaturahim di kalangan pasukan yang bertanding terutama ahli akademik dan alumni, la dianjurkan bersama oleh ketiga-tiga pasukan menerusi gandingan Prof Lau Seng yang mewakili UNIMAS, Dr. Firdaus Abdullah (UiTM Sarawak) dan Encik Samat Junai (Yayasan Sarawak).