Mengangkat nama Malaysia di peringkat antarabangsa: biografi dan pencapaian Karamjit Singh dalam sukan rali - Azman, Muhamad Ikhmal; Abd Latif, Muhammad Izzat; Shaik Ahmad Nazri, Wan Fatin Ilyana; Md Jali, Jafalizan; Idrus, Marlia (Academica Press Solutions, 2025)
Artikal ini merupakan tentang biografi Encik Karamjit Singh. Ianya mengenai perjalanan kerjaya dan pencapaian beliau sebagai pelumba rali negara yang banyak mengharumkan nama negara dengan memenangi pelbagai perlumbaan rali di peringkat antarabangsa. Walaupun pelbagai rintangan yang beliau hadapi terutama sekali dari segi dana untuk menyertai perlumbaan, namun Encik Karamjit Singh tidak pernah berputus asa dengan sukan yang beliau cintai dan cemburi selama lebih 40 tahun iaitu perlumbaan rali.