Lawatan Setiausaha Kerajaan Negeri ke UiTM Sarawak - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Universiti Teknologi MARA Sarawak, Kampus Samarahan menerima kunjungan tetamu istimewa apabila Setiausaha Kerajaan Negeri, Y.B Datuk Amar Wilson Baya Dandot dan rombongan melawat universiti pertama di Sarawak. Beliau dan rombongan yang dalam rangka lawatan kerja ke Bahagian Samarahan selepas mempengerusikan Mesyuarat Pegawai Daerah di Dewan Suarah Kota Samarahan.