MoU UiTM dan MTA - MoU UiTM dan University of Birmingham - UiTM, Korporat UiTM (Corporate Communications Department, 2018)
MoU UiTM & Persatuan Takaful Malaysia (MTA): Satu majlis menandatangani MoU antara Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan Persatuan Takaful Malaysia (MTA) telah berlangsung. Kerjasama ini bertujuan untuk memperkukuh kerjasama akademik dan penyelidikan dalam sektor takaful (insurans Islam). MoU UiTM & University of Birmingham: Satu lagi majlis menandatangani MoU yang berasingan antara UiTM dan University of Birmingham di United Kingdom berlaku pada 20 Mac 2018, di Bangunan Canselori UiTM di Shah Alam.