Angkasawan negara kunjungi gerai pameran UiTM Sarawak - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Angkasawan negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor meluangkan masa sejenak mengunjungi gerai pameran Angkasawan negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor teiah sudi meluangkan masa beliau untuk mengunjungi gerai pameran Universiti Teknologi MARA (UiTM) Sarawak bersempena dengan Seminar Pendidikan dan Kerjaya Petra Jaya 2009 yang diadakan di Pustaka Negeri pada 1 8-1 9 April 2009.