Program akidah teras kekuatan ummah - Marzuki, Mohd Khusyairie (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Program Akidah Teras Kekuatan Ummah ini diadakan bertujuan untuk mempertingkatkan pengetahuan dan pemahaman dalam ibadah solat dan pengurusan jenazah. Selain itu, ianya juga bertujuan untuk memperhalusi tentang ibadat solat dan hukum hakam yang berkaitan dengannya.