Warta konvo 102: edisi 14 September 2025 - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Sekitar sambutan Konvokesyen UiTM ke 102. Ikuti setiap detik istimewa Istiadat Konvokesyen UiTM ke-102 melalui Warta Konvo edisi 14 September 2025.