Titipan aspirasi Rozie: menjentik hati keluarga UiTM - Mohd Janor, Roziah (Jabatan Komunikasi Korporat, 2023)
Titipan Aspirasi Rozie: Menjentik Hati Keluarga UiTM merupakan terbitan naskhah buku koleksi petikan kata-kata Naib Canselor wanita pertama di Universiti Teknologi MARA (UiTM), Profesor Datuk Dr. Hajah Roziah Mohd Janor. Lebih mesra dengan panggilan Rozie, beliau merupakan anak kelahiran Bahau, Negeri Sembilan, beliau dibesarkan oleh seorang pegawai tentera dan hasil didikan ayahandanya mendorong beliau untuk meletakkan kesungguhan dan dedikasinya untuk terus berjaya dan memastikan kebahagiaan ayahnya sentiasa diraikan. Terbitan khas buku ini merupakan sebuah bentuk penghargaan dari Keluarga UiTM buat beliau untuk segala jasa dan bakti sepanjang perkhidmatannya sebagai Naib Canselor UiTM yang keenam.