Lawatan Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur (FSPU) - Joseph, Corina; Pereira, Helen; Ramli, Atikah; Chiew, Fei Ha; Jack, Suriani; Abu Samah, Aizimah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Warga FSPU Sarawak amat bertuah kerana menerima rombongan daripada 29 orang pelajar Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Pembinaan, FSPU, UiTM Malaysia serta tiga orang pensyarah pengiring. Sepanjang lawatan tersebut, rombongan ditempatkan di Kolej Seri Mulu dan Seri Serapi. Manakala pensyarah di Rumah Tamu di Seri Gading. Program lawatan ini termasuklah melawat tapak-tapak projek pembinaan di sekitar Kuching untuk kajian kes bagi kerja kursus mereka.