Pertandingan perucapan awam bahasa Mandarin 2007 - Wee, Sheau Ping (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2007)
Pertandingan Perucapan Awam Bahasa Mandarin peringkat cawangan UiTM telah diadakan pada 24 Februari 2007. Pertandingan ini dianjurkan oleh Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Sarawak. Seramai 25 orang pelajar telah mengambil bahagian dalam pertandingan tersebut. Objektif pertandingan tersebut ialah untuk mencungkil bakat pelajar dalam memberi perucapan awam dan memberi peluang kepada pelajar untuk bertutur dalam bahasa Mandarin.